Фальшивий світ – без гідності і честі,
Фальшивий світ – де правди купа версій!
Фальшивий світ – де гине твоє серце,
В любові штучній… воно неспинно б’ється!
Фальшивий світ – все кличе і питає,
Фальшивий світ – в якім життя минає!
Фальшивий світ – у душу зазирає,
В ілюзії квітучій… тебе завжди чекає!
…фальшивий світ – без гідності і честі,
Фальшивий світ – де правди купа версій!
Фальшивий світ – який могли б змінити,
Але живуть усі – немов ті штучні мертві квіти!
Фальшивий світ – безмежних кривд і болі,
Фальшивий світ… та тільки щастя в душі волі!
Та тільки щастя – у неспинній боротьбі,
Де Правда дійсна… завжди несе свої плоди!