(ода коханню)
Вона:
Як жила, сама не знаю,
та зустріла я тебе.
Серце туга вже не крає,
я люблю, люблю тепер!
Приспів:
Він: Ти найкраща!
Вона: Ти найкращий!
Обоє: І віднині ми удвох…
Він: Ти найкраща!
Вона: Ти найкращий!
Обоє: З нами щастя, з нами Бог!
Він:
Найпрекрасніша у світі,
справжнє чудо із чудес,
а усмішка сонцем світить
і підносить до небес.
Вона:
Ти мій милий, моя доле,
буду віддана тобі.
Я люблю тебе, соколе,
мій коханий чоловік.
Приспів: (той же)
Обоє:
Зачаровані коханням
я і ти, в руці рука,
бо із вечора до рання
нас несе Любов-ріка.
Ми кохатимемо вічно
під биття палких серць.
Ця мелодія велична
привела нас під вінець.
Приспів: (той же)
Обоє:
Разом в радості і горі,
у багатстві і журбі.
Ми удвох здолаєм гори –
обіцяю я тобі!
Приспів: (той же)
серпень 2020