***
(!!!)
***
Голлівудський фільм
Я дивлюся
"Тарас Бульба" --
Саме той,
Де роль грає
Юл Бріннер
І.., що ж..?
Здивувало найбільше
Мене, --
Як збираються
Всі на війну :
Добровільно
Та думно,
Як добровольці наші,
Що захистом України
Стали --
В 2014-ому
І.., поволі, росте
Братство --
Організоване чітко :
Десятки,
Сотні,
Тисячна --
По куреням,
Як козацьке військо,
Що має шанс --
В дисципліні,
Самопожертві,
Героїзмі --
Перемогти
Любого ворога,
Коли --
Всі одним, як кулак
Блискавичний --
До самої смерті
І... в ній,
Завжди --
Святою кров'ю,
Брати...
-------------------------------------------
05.05.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"У справжнього воїна -- лише один, всього, шлях :
або стати найкращим, або згинути за це..."
---------------------------------
(Козацький принцип характерників)
======================