|
*********
«Волю народам світу, як спротив насильству влади»
*** *** ***
Давайте будемо
Називати речі
Своїми іменами,..
Давайте говорити
Вголос
Чесно про тих
Хто робить погоду
У світі політики..,
Пора вже правду
Сказати відкрито,
Що революцію
Московії,
Як і скрізь -- в Європі
Та Азії,
Спонсорують
Жиди --
Ті жиди, що євреї
І сатаністи..,
Або перемальовані
Комуністи,
Чи банківські капіталісти
В сучасному світі
Мзди,
Що підімнули народи
Під себе
Та ще й насміхаються
Над історією,
Яку використовують
Для свого блага,
Бо вони --
Потерпіла нація
Від своїх дій,
Коли не змогли
Утримати владу
І самі себе нищили,
Як писав Талмуд --
Давно,
За їх гріхи..,
То чому винні ми..?
Ті, кого найбільше
Вбивали,
Нищили,
Плюндрували
ЧК-істи жиди комуністи
На Україні --
В час Громадянської
Війни,
Де самі :
З одної -- білої,
А з іншої -- червоної
Сторони
Вбили, в репресіях,
Стільки гоїв
Безневинно --
Зараді фікції
Своєї влади,
Що безневинна кров
Волає, до цього часу --
З тьми
І...
Держава Ізраїль
Існує,
Процвітає,
Оббирає-обдурює
Весь світ
Та знає,
Що йде час Мішіаха,
Коли
Буде знищено
Жидів владу --
Владу того Сатани,
Якому поклоняються,
Як Мамоні вони
І... западеться ямою
Червоною
Кремль
Та його влада --
Та влада насильства,
Що сіє війну по всій
Землі,
Як старий Ізраєль
Зла..,
Щоби знову на Україні,
Зараз пре-ЗЕ-дентом
Воскресла зрада,
Як було у 18-ім,
Своїми...
Та -- не буде
Цього,
Бо МИ вистоїмо
І у крові праведників
Нації воскресне,
Як новий Єрусалим
Божої сили святої Правди..!
Слава всім народам
Та націям..!!!
Волю народам світу..!!!
Спротив насильству банків
Та їх прибічникам..!!!.
Ми -- не німі раби,
А вільні Духом правди
Люди..!
--------------------------------------------
27.06.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
Скільки разів Господь знову давав державу жидам і...
нищив її за гріхи їх.
Прийшов Вік Срібного Воіка Слов'ян, коли з Украхни
прийде новий Пророк, який принесе нове знання про
змістжиття, що було дуже древньою правдивою аірою і...
зміниться дух людський, щоби в любові жити праведно...
Але ще будуть катаклізми, війни, погибель влади, що знищить
с́ебе і її прибічникіа.
Йде вже Нове покоління людей...
---------------------------------------------------------
(Аналізуючи пророцтва -- Автор)
==================================
ID:
918011
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Епічний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 27.06.2021 20:45:25
© дата внесення змiн: 28.06.2021 03:34:01
автор: Катинський Орест
Вкажіть причину вашої скарги
|