Я дякую Тобі, мій Боже, за дар життя!
Я дякую Тобі, мій Таточку, що любиш
мене і приймаєш такою, якою я є!
Я дякую Тобі, за те, що кожен день
ведеш мене по хвилях нестримного
моря буття!
Я дякую, за те, що Ти, Ісусе тисячу
разів підносив мене, коли я падала,
За те, що радів зі мною, коли я почала
робити свої перші кроки,
Я дякую Тобі, Господи, за Твою
терпеливість, коли я віддалялася від
Тебе, за те, що чекав завжди
на мене, навіть, коли я була недостойна,
Я дякую Тобі, що Ти сотні тисяч разів
мені пробачав, коли я завдавала болю
Твоєму Найсвятішому Серцю!
Я дякую Тобі, Ісусе, за те, що піднімав
мене з ліжка, у дні, коли я запитувала
чому цей день настав!
Я дякую Тобі, Отче, що брав мене на
руки і ніс, коли не було сил більше іти!
Я дякую Тобі, Боже, що не дав,
щоб мене поглинула темрява!
Я дякую, Тобі, Господи, що у миті
відчаю Ти приходив, зціляв моє
розбите на мільйони уламків серце,
витирав сльози і говорив:
"Все буде добре, Я з Тобою"!
Я дякую Тобі, Ісусе, що зробив
неможливе можливим і за всі дива,
які Ти зробив для мене!
Я дякую, Тобі, мій Боже, за те,
що Своєю благодаттю допоміг мені
подолати мої страхи, тривоги, мої
немочі і подарував шанс на спасіння
ціною власного життя!
Я дякую Тобі, Ісусе, що удостоїв мене бути
Твоєю іскринкою, щоб я могла нести
світло Твоєї любові у світ!
Бог всемогутній, любов і милосердя
Його безмежні!
Хай знає це кожен, хто вірить в Ісуса!
А ті, що говорять, що Бог їм не потрібен, що Його нема, хай знають,
що вони все ще потрібні Небесному
Отцю, який все ще чекає і вірить у них,
у їхне навернення, щоб удостоїти їх
вічної радості і любові!
Слава Ісусу! Слава нашому всильному
і непереможному Богу!
Слава нашому Небесному Таточку за Його незрівнянну любов!
Бог з нами у цю мить і у кожну мить
нашого життя, тому радійте, веселіться
і співайте Йому "Алилуя!" Амінь.
ID:
919537
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Послання ТЕМАТИКА: Релігійна лірика й духовні вірші дата надходження: 14.07.2021 20:12:41
© дата внесення змiн: 14.07.2021 20:15:58
автор: Іскра
Вкажіть причину вашої скарги
|