Україно моя, країно болючих утрат
і переможного залпу гармат,
у жилах людей свобода в крові,
тут присягають на вірність тобі.
Україно моя, одвічна за волю борня,
за тебе, Вкраїно, смерть не страшна,
за тебе, за мову, за думи й пісні
роснуть хрести на священній землі.
Україно моя, в руках ми тримаєм булат,
згине, як тля московит-супостат
ми незалежні навіки- віків,
свобідні нащадки дідів-козаків.
Ти будеш Вкраїно, країною мрій і надій
незалежна моя, цвіти і зорій.
Серце своє лиш тобі я віддам
Нації Слава і смерть ворогам!