І океани сліз
ви ,небеса стрічали
хіба молочний слід*
як матері́ кричали
від горя за синами
убитими війною
поговорив із вами?
із вашою бідою ?
чи царство боже вам
попростягало руки
для допомоги? -там
ні ,не до вас. і круки
байдужими круга́ми
вже бездиханні ті́ла
із криком облітали
чи матері хотіли ?
аби життя не знали
ті молоді синочки ?
що до землі припали
і в небі тихо точки
за жахом споглядають
що коїться у світі
вже круки налітались
вони вже смертю ситі
*Молочний слід - інша назва Чумацького шляху.