На користь, кажуть, всі ці
Сучасні технології.
У будь-якому віці
Долаєм хронології.
Малесенька дитина
І баба, ой, кремезна,
Тримає телефона
Мобільного курйозно.
Та це іще дрібниці.
Скажу я про кохання,
Як балачки по асі
Знецінюють зізнання.
Як не побачиш фейсу,
Незримі всі бажання.
Зніму літак із рейсу -
Ти надішлеш прощання…
У нас бракує часу
На погляд, шепіт, ласку.
Вмикаємо пластмасу
І шлемо смайли в аську….
Втрачає силу дотик,
Обійми, рук тепло,
Гарячий поцілунок,
П’янкий немов вино.
Я маю лиш нагоду
Ввімкнути ICQ,
Щоб мати нагороду
За те, що так люблю!
Я вимагаю зустріч,
Бо вже не можу жить!
І знову маю відсіч…
Що ж…будемо дружить.
Увесь цей час даремно
Я думала про нас,
Адже ти дуже ревно
Відстоював свій час.
Знаходжуся в мережі,
Щоб бачити ім’я,
Яке поставить межі
Між світом «ти» і «я».
Лише зайду й побачу:
Сьогодні ти – онлайн,
Тихесенько заплачу
І вимкну цей «комбайн»…
Березень, 2008