***
Зміст твоїх молитов --
Це сутність
Виживання
І..,
Навпроти --
Зміст невидимої,
Нам, молитви
Бога --
Це сутність життя..,
Того дійсного життя
Всесвіту
Та... твого,
Як частки сприйняття
Тої школи,
Що дає можливість
Осягнення свого
"Я"..,
Як участі
Божественного плану
Дії,
Де всі ми --
Вчимося тільки,
Свідомо чи підсвідомо,
Правильно робити
Висновки --
З тих помилок,
Якими нам дозволено,
Кожному --
Виправити зміст,
Всесвіту досконалості,
В собі..,
Бо ми є частинки
Та сутності, живого --
В ньому,
Як його думки,
Що у слові --
Творці...
-------------------------------------------
25.08.2021; Paris (A / a)
=======================