Красна пристрасть,
Чистий розум —
Тож утнімо разом пози!
Двадцять восьму,
Сорок п’яту...
Нас докупи
Вдвох зіллято.
Прутень в піхві
Три години,
Врешті час кудись полинув...
Рухай легко,
Цното люба.
Ми — у лісі
Біля дуба.
Крона вітром
Нам шепоче:
«Ну ж бо, дівко! Ну ж бо, хлопче!»
Файна поза
Тридцять шоста:
Я зізаду
Ввόджу просто.
Онде щиглик,
Он зозуля.
Стегна міцно, мила, стулиш.
Цьомик губкам.
Цьомик грудям.
Пести, пести
Всюди, всюди.