***
Акваріум --
Під назвою
Земля,
Преповнено --
Не так людьми,
Як нелюдями,
Що привели до
Кризису
У всіх сферах
Життя,
Бо...
Вар'яти тримають
Владу
І стараються,
Своєю гонкою
Збагачення,
Знищити нас
Людей,
Як бур'ян в полі,..
Коли є можливості
Жити в мирі
Та взаєморозумінні,
Бо ми всі --
Діти одної мами
В цьому, тимчасовому,
Ілюзії буття --
Світі пізнання
Істини...
-------------------------------------------
31.08.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Скрізь -- по всій Землі до влади прийшли люди, що
диктують нелюдські закони, які приводять до знищення
населення різними способами та механізмами : їда,
медицина, електроніка, техніка, політика і т.д.
Щось тут діється зовсім не то, в противагу запевнень, бо
порушуються всі обов'язки і декларація прав людини у всіх
країнах світу.
Мішіах йде до влади і...
Хто керує космосом -- той диктує політику існування..."
----------------
(Автор -- Роздуми над граблями прожитого, історії та
демократія -- в час Глобалізації)
======================