Місить ніч сумних думок місиво -
літо луснуло, мов кулька - ба-бах!
Велетенський лілипут - місяць
покотився по осінніх дахах...
Зупинився за вікном, голосно
помовчав мені у шпарку вікна:
брешуть ЗМІ, що вже прийшла осінь,
вийди, сьорбни і побачиш - весна!
Белькотів бельканто, м'яв щось у пазусі
то Сократа цитував, то Фому...
Ой, не варто було пити без "закусі".
Ой, не варто було вірить йому...