Ти двері які мені так і не відчинили
Ти та ніжність яка була у снах
Ти це серце яке навіть себе не любило
Ти та хто створив собі весь цей жах
Ти це жарти і прикрість в інших очах
Ти безсонні ночі і серіалів години
Ти не щирість замаскована в грубощах
Ти це гнів коли тобі не вгодили
Ти та хто зламала мої списи добра
Ти не вірила ні у свої ні в мої сили
Ти віддавала свої слова вітрам
Ти жила цим і тягнула мене в минуле
Ти не вміла сказати ні або так
Ти закутала розум в терни
Ти під ноги сипала друзки скла
Ти не звертала уваги на перли
Ти та кого я любив
Завжди вірив що все це мене
Ми пережили різні моменти
Але не знаю чого це навчило тебе
Хтось стукає в моє серце
Так але це не ти