Дозволь мені усе відчути знову
І повернути все на старт,
Ті почуття, що були при знайомстві
Спочатку, із нуля почать.
Дозволь мені надихатись тобою,
Щоб очі знов світилися вогнем,
Щоб іскра запалала з силою новою...
Дозволь почати наш новий тандем!
Наразі все нажаль кудись пропало...
Романтика, гарячі почуття
І пристрасть, що колись всіх обпікала -
Та впевнена, їм є ще вороття.
Давай пограємо з тобою у знайомство,
Так, ніби не було усіх цих літ!
Повторити першу зустріч просто,
Для цього не треба великих зусиль...
Мені так важливо тепер зрозуміти,
Яке місце займаю в твоєму житті,
Бо ж ні з ким не готова тебе я ділити,
Ні з ким і ні з чим - ти мій, тільки мій!
Дозволь мені усе відчути знову!
Тримать за руку і дивитись в очі...
Кохання й ніжність - усьому основа,
Без них життя сухе і жити не охоче!
Дозволь мені надихатись тобою!
Життя коротке, і це так важливо
Побути разом і відчути спокій...
Ми разом подолаєм все, скажу сміливо!
01.09.2021 р.