Моє життя пливе спокійно,
Не помічаю жодних змін,
Спостерігаю дуже пильно
Перебіг будь-яких новин.
І кожен день вони різняться,
І хочеш ти того чи ні,
Вони й тебе будуть торкаться,
Бо всі ми жителі Землі.
Тож, кожен з нас - маленька постать,
Піщинка в світі, камінець,
Який жбурляє вища знать
У світу інший десь кінець.
Немов: котись на чужину!
Та пам’ятай, своєї долі
Іти шукать на Вкраїну,
Якщо ти, звісно, хочеш волі,
Поваги, щедрості й добра,
Тобі вже не пораджу я.
Ніхто не слуха більш хохла,
І гнеться наша нація,
Бо в нашій славній Україні
Не діє демократія!..
Грудень, 2005