МАМА.
Мама на малюнку у маляти ,
Хоч її не легко малювати.
Мамочка красива, добра ,щира
Усмішкою Землю освітила.
Є на картині сонечко яскраве
І небо голубе безхмарне,
Та не від нього світло сяє,
Не сонечко велику силу має.
А руки мамині невтомні,
І очі дорогі безсонні,
І пісня колискова тиха-
Зігріє, захистить від лиха.
Вона розділить своє серце на частини,
Щитом поставить ,оберегом для дитини.
Ніхто ,як мама, за тобою не сумує,
Не допоможе, не зрадіє, не відчує.