***
Не вір владі,..
Не проси здоров'я --
У лікарів,..
Не бійся смерті,
Бо це закономірність
Життя
І... тоді ти маєш себе,
Як свобідна людина,
Що знає волю,
Має честь
Та багата совістю,..,
А більше й не треба,
Бо все -- залишим,
А от Душа збереже
Це --
У твоїм, холонучім
Всесвітом,
Серці,
Що було твоїм лише
Надбанням,
Як та Доля-Дайва,
Яку ти не зрадив
В собі...
--------------------------------------------
22.09.2021; Paris (B-n)
=======================
(!!!)
"Той хто знайшов себе -- той є незалежний від
чужих думок"
-----------------
(Мудрість предків)
======================