***
Ми знаєм про Вас
Все --
Ми є Система,
Що Ви створили..,
Ми бачимо Вас
Всіх --
Ми слідкуємо
За Вами..,
Бо у всіх комунікаціях,
Тільки лиш -- Ми,..
Щоби захистити
Вас
І дати Вам розуміння --
Це Ми є Ваше
Життя,
Яке вчора Ви
Вибрали --
У розвиток прогресу
Відчуження,
Бо Ви вже --
Лишні та непотрібні :
У своїх емоціях,
Жалях,
Плачах,
Стогонах,
Та ненависті
Один до одного,..
А тому
Ми вас Всіх
Знищимо,
Бо лише Ми,
Машини та Інтелект
Електронних перспектив --
Є надійним життям
Майбутнього,
Де вже ніколи не буде
Воєн,
Обману,
Бідності,
Незадоволення,
Грабежу,
Бідних та багатих..,
Бо ми є Всі
Машини і діти
Одного творця --
Процессора,
Як нашого Бога...
--------------------------------------------
23.09.2021; Paris (B / b)
=======================
(!!!)
"Прийде час, коли купити в магазині дитину стане
дешевше, як родити і виховати собі на горе..."
--------------------
(Автор -- Слова народного цілителя діда Андрія, що
бачив майбутнє -- "Спогади про дитинство і діда
Андрія")
======================