У раю існують ті,
Хто нічого не боявся у житті.
Не боявся правди, і за честь стояти до кінця.
Хто не потопав у зраді, і не зраджував всім задумам творця.
Хто не боявся говорити,про недоліки людей.
Хто намагався зупинити їх,від здійснень темних всіх ідей.
У раю існують ті,
Хто має щастя в самоті.
Хто може дати іншим все,
Дарів не потребуючи за це.
Хто знає цінність вчинкам, і словам.
Хто не здатний йти по головам.
У раю існують ті,
Хто не перший раз в цьому житті.
Хто на десяту спробу, не розчинився в пустоті.
В пустоті даремного життя,
Яке веде до нескінченного кінця.
Життя по колу,де губляться серця.
У раю існують ті
Хто не втопився у смітті,
Сучасних трендів і новинок.
Збираючи себе,з непотрібних половинок.
Кожен,вирішує все сам,
Чи жити закільцьованим життям.
В епохах відомого буття.
Чи розвиватись в майбуття.