***
Тюрма,
Яку вибрали,
Лише, як це життя :
Грошей,
Влади,
Багатства,
Статків,
Роскоші,
Клопот,
Забави,
Переживань,..
Що тільки, лиш --
Пісок на вітрі..,
Яким пересипають
Вас --
Багаті злодії
Влади,
Як безумців оков..,
Де втратили ви
Все то,
Що є Воля,..
Бо
Мусите бігати,
Як пес
За своїм хвостом
І не бачити неба
Суть,
В якому Вічність
Забирає й стирає
Вашого життя місток
Призначення та розуміння
Самопожертви,
Як зміст пізнання..,
Щоби піском розвіяти
Всіх
У безкрайності Всесвіту,
Де і час загубив
Суєту ту,
Якою мали ви --
Всі,
Без росту Душі,
Ілюзії дірки --
Життя пустоту...
--------------------------------------------
08.10.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Рано, чи пізно -- всі маски злітають і... тоді вже суть людську
не сховати..."
-------------------------------
(Автор -- "Роздуми про суть життя та систему влади")
=======================