***
Плакав Ангел
У серці моїм
І... страждав,
Бо зламались крила --
Ті, що він мені
Дав,
Як життя я знайшов --
Ціль, щоб жила..,
Але
Чорна війна
Впила жало зла
І несита орда заламала...
Прошу я --
В тебе, Ангеле,
Мій дорогий --
Дай можливість мені
Захистити край свій,
Що свята Україна..!
В цю смертельну,
Останню хвилину --
Поки виросте знову,
Героїв святих --
Твоя зміна..,
Бо я мушу..!
Мушу я --
Поки сила Всевишнього
Правди,
Як доповнення головне --
До краплі життя,
Бо хто -- крім мене
Зможе,.!
Якщо страху нема,
А є -- пожертва свята,
Як життя перемога..!
--------------------------------------------
16.10.2021; Paris (A / a)
=======================