***
Люди --
Це генератори
Енергії,
Що йде з космосу,
Як кадри фільму --
У мілісекундах
Квантових хвиль
Простору Всесвіту,
Як суть буття
І...
Біополярністю
Світу реального --
Будуємо, дійсністю
Голограмних миль,
То... в Душі переживань
Та пізнання,
Що зложиться, разом --
Собою..,
Як цей світ життя...
--------------------------------------------
19.10.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Квантова фізика довела, що фізичний світ – це
єдиний океан енергії, який виникає і через мілісекунди
зникає -- пульсуючи знову і знову".
Так стверджує відомий фахівець зі свідомості
Джон Ассараф...
"Немає нічого суцільного і твердого.
Тільки наша думка дозволяє нам зібрати і
утримати разом ті "об'єкти", які ми бачимо в цьому
постійно-мінливому полі енергії..."
Саме про це і йдеться в "Бхагавадгіті",.. бо саме
оце ми відчуваємо в медитації – справжніх себе,
чистих і усвідомлюючих світло, що знаходиться
поза картинами ілюзій часу і простору...
----------------------------
"Про сутність Всесвіту"
------------------------------
(Автор -- "Відроджуючи таємні знання предків, або
Семаргл душі...")
=======================