|
***
Люди просто
Несамовито
Хочуть
Щоби їх дурили,
Обманювали,
Наколювали,
Обдурювали,..
В якійсь
Дивній байдужості
Халяви,
Де
Пройдисвіти :
У лотарею,
Тоталізатор,
Парі-заклади,
Казіно,
Банки,
Обіцянках політики,
Як грі --
Забирають останнє..,
Де всі знають --
Виграти неможливо,
Бо ця Система лише діє
В одному напрямку,
Як маленька зрада
Достойності..,
Що є суть життя
І..,
В кінці-кінців,
Кожен залишиться
Голий та з маленькою
Надією --
Ще відіграюся
В слідуючий раз..,
Якого просто вже
Не буде,
Люди,..
Бо це є -- Система..,
Якою Ви повинні зрозуміти
Одно --
Шанс є лише у Вас,
Як можливість
Контролю буття --
Поки Ви живите
У любові
Добра самопожертви,
Як єдність та довіра
Один одному,
Що справді -- гола правда
І суть розуміння,
Цього, нашого життя,..
Бо люба зрада,
В першу чергу ---
Собі,
Це афера смерті та зла --
Не тільки ваша,
А всіх тих --
Хто поруч,
Хто з вами,
Хто вам вірить,
Кому ви зобовязані,
Довірою --
В цьому житті..,
Бо халяви -- не буває,
А сир, в лапці-капкані,
На дурня,
До пори-часу,
Обдурством надії життя
Жде-чекає...
-------------------------------------------------------------------
30.11.2020-23.10.2021; Paris (A / BnM)
==================================
(!!!)
"Зрада породжує ганьбу, а людину -- просто,
морально і фізично, знищує...!!!!"
----------------------------
(Автор -- "Роздуми про суть життя та систему влади")
================================================
ID:
928716
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Епічний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 23.10.2021 16:46:09
© дата внесення змiн: 23.10.2021 16:46:09
автор: Катинський Орест
Вкажіть причину вашої скарги
|