*** *** ***
Головне завдання
Української нації --
На даний час,
Вміти воювати,
Щоби захистити
Життя :
Своє,
Близьких і рідних
Та України
Волю,..
Бо хто тоді
Це зможе зробити,
Коли світ жорстокий
У своєму голоді,
А в нас --
Золота земля
Господа,
Якою плодимо
Правду та честь
Роду,..
Бо ми маємо
На це Всевишнього
Благословення
Та ще -- єдність
Армії і народу...
Слава нації..!
Україна -- понад усе..!
Слов'яни -- єднаймося до
Гурту в Юнію...
Здобудемо зброєю
Свою
Та вашу Свободу..!
--------------------------------------------
23.10.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Тільки єдність та мир, як взаємоповага націй -- врятує всі народи
Світу від преслідувань владних сил темряви..."
-------------------------------
(Автор --
"Роздуми про суть життя та культуру світу")
=======================