Ні слова більше!
Я тіла мову
Розумію без
Нічого, бо
Рухи значать
Більше, аніж
Тисяч сотні
Слів. Жодного
Аж звуку не
Потрібно: ти
Кажеш вже
Достатньо діями
Своїми. Я мову
Рухів розумію
Ближче, ніж
Твоє найкраще
Слово. Брехня
Чи правда, ненависть,
Кохання - відчую
Оком, як побачу в дії.