***
Доміно ефект,
Що,..
Як ланцюг значень,
Чи проблем життя --
Десь впала кісточка
Доміно
І...
Все
Летить-котиться-ломиться
До кінця,
Щоби знову повстати
Голими фактами
Проблем буття..,
Які треба вирішувати --
Поки живеш,
Поки думаєш,
Поки бажаєш,..
Якнайскоріше,
Бо,..
Якщо поїзд втече --
Наздоганяти буде
Важче...
--------------------------------------------
23.10.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Все моє життя на 90% від мене самого залежить і
лиш 10% залежить від обставин, які на всі 99% залежать
тільки, лиш, від мене самого..."
-----------------------------
(Автор -- "У пошуках істини, проживаючи і шляючись
вулицями м. Париж")
=======================