***
Експеримент СРСР --
Вдався,
Бо вже весь світ
Нагнули в соціалізм..,
Яким рівність
Дали
І... бідність,
Як панацеєю контролю,
Де страх та голод
Бал правлять :
Скували,
Опустили,
Доконали,..
Через вікно Овертона --
Всіх на Землі..,
Та режим
Чіп-контролем
Вселили в тіло..,
Щоби душу погубити,
А людей в рабство --
В темінь кинути
Рабами злого,
Що в них живе
На підсвідомості..,
Бо страх та голод
Вселили,
Задіяли,
Втовкли-вбили,
Через пандемії
Свідомості..,
Аби роз'єднати людей,
В гурті...
Та не вийде,
Цим безумцям-вар'ятам,
Правити нами --
Нами козаками,
Бо не для того воскресла
Україна
Проти тьми кремля,
А щоби засіяла руна
Альтаїр, як
Зоря правди,
Якою Всевишній вже
Родив в Україні
Пророка,
Як провістили квіти
Удумбара --
Для загибелі
Тьми,
Як одного зі своїх
Праведних,
Що ще не знає
Про своє історичне
Призначення --
До часу-пори...
--------------------------------------------------------------------
22.01.2006-25.10.2021; Paris (BP / A)
===================================
(!!!)
Руна Альтаїр -- древній Тризуб, як символ Волі.
-------------
Квіти Удумбара -- Космічні, або Небесні квіти, які появляються
перед приходом знову Нового Пророка, що несе зміни у свідомість
людей, як релігію -- через кожні 2 500-3 000 років...
-------------
"Одна половина населення буде сидіти у таборах і працювати за
пайку хліба, щоби вижити, а друга половина -- буде їх охороняти..,
щоби пізніше вже зробити наоборот і... вони всі зрозуміли -- хто
тут хазяїн та правитель..."
----------------------------------------
(Сатаніїл-Коба-Сталін-Й.В.Джугашвілі)
======================