***
До тої криниці
Припаду,
Де чиста вода
Надії --
Із неї нап'юся
Сили,
Бо в ній мої
Мрії
І... то джерело
Не висохне --
Ні.!.,
Бо матір та батько
Дбали,
Щоби у чистій --
Божій воді,
Сили життя
Буяли...
Очистимо землю --
Осяємо гнів
Перемогою зміни,
Щоби криниці,
Мислення й дії --
Не заростали,
Бо...
До тої криниці
Припаду,
Що сили Роду,
Як моя Вічна
Земля України,
Мова,
Пісня,
Єдність
І слава народу..!
--------------------------------------------
31.10.2021; Paris (A / a)
=======================