***
І коли
За нами прийде
Господь --
Ми потиснемо
Йому руку,
Як брату,..
Бо він сам є
Козак
І приймає нас
В свого Братства
Посвяту,..
Де ми разом
Стояли в бою --
Захищаючи,
Серцем, Родину --
Він підтримував
І вгамовував
Рану мою,
Що стікала,
Кров'ю праведною --
За Україну...
-----------------------------------------------------------------
13.09.2015-02.11.2021; Paris (BnM / A)
==================================
(!!!)
"Рабів до Раю -- не пускають..!"
-------------------
(Автор -- "Мудрість часу")
=======================