***
Ці --
Хто ситно сидять
В тилу,
Де тихе та мирне
Життя --
Не можуть собі
Представити,
Що то значить
Війна
І смерть...
Товаришів,
Побратимів,
Друзів,
Жителів,
Дітей,
Стариків,..
Противника --
Миттєва або повільна,..
Чи продовження життя
Інвалідом-калікою
У тому житті,
Де вже ніколи --
Для солдата,
Не буде спокою
У серці,
Бо...
Саме ці солдати --
Ціною життя,
Захищають мир
Ситних бюрократів,
Які готові продати --
За це своє сите життя,
Націю,
Надії,
Мрії
І всіх, хто готовий
Служити Україні --
Силою свого Духу,
Як солдати..,
Де їм немає ціни,
В рангу,
Бюрократичних догм --
Ситої сучої суєти...
--------------------------------------------
02.11.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Саме цікаво, що коли прийде ворог -- йому знадобляться
ті хто знає місцеві звичаї, порядки, спеціалістів,
співчуваючих і... саме ВОНИ -- ці бюрократи місцеві, будуть
знову прислужувати, за мізерні кошти і страх -- загарбникам,
як це вже було не раз, щоби гробити своїх...
Саме ці бюрократи, як зрадники нації, будуть жити при любій
владі -- лиш би вижити і мати свій кавалок ситого життя, бо це
вже заложено їхнім збоченим мисленням..."
-------------------------
(Автор -- "Хроніка війни ХХІ віку : Україна-Русь проти
татаро-московії.")
======================