КОЛИСКОВА Спати дитинонька хоче, Сон її носик лоскоче, Зіроньки-очки цілує, Хмаринки пухнасті малює. Щічки, румянцем налиті, Росою з троянди умиті, Пахнуть жасміном і м'ятою, Молочком і рідною хатою. Колисочку вітер гойдає, Пташинонька пісню співає, Ніженьки гріє котик- Пухнастий рудий животик. Берізонька лист розпустила, Від сонечка люльку прикрила, Бо зайчик проміньчиком грає, Стрибає і спати мішає. Нехай тобі,рідний,присниться У лузі шовкова травиця, Що ніженьки босі лоскоче, І казочку тихо шепоче.
ID: 930192 ТИП: ПоезіяСТИЛЬОВІ ЖАНРИ: ЛіричнийВИД ТВОРУ: ВіршТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 07.11.2021 13:26:14 © дата внесення змiн: 07.11.2021 13:26:14 автор: Таїсія Діброва
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie