« Писемність – навігатор грамотності,
а неписьменних – море...»
Перифраз
Хто лише себе не додає
у мережу в образі світлини...
додаю і я моє досьє
віршами письменної людини.
Бо інакше соромно стає...
але нині у моєму краї
кожен перечитує своє,
а чужого – і не помічає.
Це йому нічого не дає...
всі виводять літери і коми,
навіть ті, кому ще не відомо,
що такі іще у мові є.
Але я пишу, хоча не знаю,
що я читачеві додаю
у самотині і на краю,
де ніхто мене не привітає...
не читають баламута зграї
як і цю поезію мою.