***
«Артисти.., політики..., проститутки»
***
Найбільш продажні
В світі
Артисти,
Що при владі --
Потім політики,
Що готові на все,
Лиш би місце не втратити
У Верховній Раді
І..,
Накінець --
Проститутки,
Яких легко впізнати,
Бо вони також
Хліба хочуть --
Не простого,
А щоби смакувати..,
Але..,
Тут ось, вже,
Бла-ЗЕнь
Має всі три --
В одному..,
Бо не розуміє суті
Держави і театру --
В тому,
Що є народ,
Як основа України,
Де важливо
Не оплески
Миттєвого успіху,
Хоть якогось..,
А переспективи
Розвитку
Та міць держави,
Як основа,
Щоби рівень
Той
Обезпечити життя
Людей,
Якого вони варті --
За свою довіру
Та працю,
Кров і піт
Та пожертву життя --
Для Роду,
Родини
І України-Русі
Майбутного,
Стабільного :
Мовою,
Економікою,
Захистом
Та
Процвітанням Блага...
--------------------------------------------------------------------
19.11.2019-10.11.2021; Paris (BnM / A)
===================================
(!!!)
"Скрізь -- по всій Землі до влади прийшли люди, що
диктують нелюдські закони, які приводять до знищення
населення різними способами та механізмами : їда,
медицина, електроніка, техніка, політика і т.д.
Щось тут діється зовсім не то, в противагу запевнень, бо
порушуються всі обов'язки і декларація прав людини у
всіх країнах світу.
Мішіах йде до влади і..."
Хто керує космосом -- той диктує політику існування...
----------------
(Автор -- Роздуми над граблями прожитого, історії та
демократія -- в час Глобалізації)
======================
Шкода тих, що дивляться лише в одну сторону.
Шкода тих, що бачать лише погане.
Шкода тих, хто осуджує і засуджує.
Шкода тих, в кого завжди винен "хтось".
Пишаюсь тими, хто шукає вихід і віднаходить.
Катинський Орест відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Знаєте, недавно прочитала новину від оточення президента, що Зеленський не читає фейсбук, щоб не засмучуватися.
От про себе: не читаю, не читаю, а потім прочитаю. Бо вільна людина. А, якщо Зеленський категорично не читає, значить - не має доступу в мережі. У нашого президента свободи менше ніж у мене або у Вас.
Катинський Орест відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00