« Слава Україні це фашизм,
а слава КПРС – комунізм...»
Пропаганда
***
У кожної свекрухи є невістка,
яка у тому винна, що і їй,
буває, у воді спливає... тріска...
а от у нас такою є сусідка
і на поганий мир нема надій.
***
А грізний цар Московії за фахом
був неуком, який поїхав дахом
і диспути з ученими були...
і не одного ґенія на плаху
публічно після диспуту вели.
***
Усі поети не ледачі...
оцінюю щодня –
на розпал, все-таки, найкращі
радянські видання
***
А на... і в Україні – зрада, –
віщає на Московії
осатаніла пропаганда
фальшивої історії.
***
У москаля один девіз, –
за все, що з’їли, треба пити!
А за меню, що коле в ніс,
тобою можуть закусити.
***
Несповідимі путі
наші до спільного Бога
з паствою ворога твого,
поки у цьому житті
маєш сусіда лихого.
Епілог
Немає іншої дилеми,
чи то молитися на темне,
чи ждати як ударить грім...
а поки підкидаю теми,
аби писалося усім.