|
***
«Зелений кагал»
***
Хуцпа..,
Що була червона,
А стала зелена..,
Є -- що кагал,
При владі -- знову,
Як наглість без меж
На нашій землі,
Де гноблять,
Крадуть,
Паплюжать,
Сміються-глузують,
Брешуть в очі
Та розуміють,..
Що довго так не буде,
Якщо не наюдять
Брат брата в лихе
І...
Гоїв купують
За ціну пса,
Як суку,
Щоби гавкала,
Щекала,
Пащекувала,
Кусала своїх --
Ще й щеплення дали
Ковідоруйнуюче,
Де шал вже -- Інетна,
Гібридна смута..,
У Раді веде --
Цю шоблу
На гільйотину,
Найменше..,
Бо більшого встиду
Нема,
Як свої тупі
Барани,
Мовчки,
Віддали довіру
Та ще й останнє,
З життя --
Пустою душею,
Як гідність та честь
Правди,
Що було держава
І є..,
А тому --
Геть цю банду
Кварталу кремля,
Що сіє розруху та хаос
Нашого життя..!
--------------------------------------------
08.11.2021; Paris (A /a)
=======================
(!!!)
«Цю шпану чекає Трибунал..!»
(Правда слова, яку сказав Степан Хмара про сьогоднішню Зе-владу та їх майбутнє відкрито з трибуни ВР України)
Посилання на відео :::
https://youtu.be/FE3YG4DAeng
=====================
(!!!)
Хуцпа (жид.) -- (з арамійського через іврит חֻצְפָּה та ідіш חוצפה) --
найнагліша суть людських проступків на грані дияволізму, дибелізму, фраєрства і брехні...
Хуцпа -- притаманна євреям властивість характеру, яка приблизно визначається словами :
«зухвалість»,
«нахабство»,
«борзота», чи «безгранична наглість»
Бачимо воочію це в діях сьогоднішньої влади
пре-ЗЕ-дента кварталу-95, як гібридний гній кремля, який руйнує державу Україну, Закон, Армію, Єдність, Націю та стабільний економічний розвиток життя громадян..!
ЗЕ-Банду -- на нари..!!!
=======================
ID:
930625
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Політичний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 12.11.2021 00:58:35
© дата внесення змiн: 12.11.2021 00:58:35
автор: Катинський Орест
Вкажіть причину вашої скарги
|