***
Я -- Україна :
Та, що родилась
В вогні --
Захистом
Материнським,
Пожертви --
У славі та силі..,
Бо ви -- ВСІ,
Були і є :
Діти мої,
Якими я гордість
Несу у світі --
Поки ми живі..,
Коли -- найкращі
Мої зернинки,
Зростають у вірності
Батьківщини --
То..,
Була і буде,
Свята земля,
Моя --
Жити,
Родом новим --
Вічно Вами,
Кохані діти мої --
Для вашої
Матері-України..!
---------------------------------------------------------------------
17.04.2013-14.11.2021; Paris (B / A)
===================================
(!!!)
Мало хто знає, що на основі Санскриту української
слов'янської мови існують всі мови Світу...
Сама Русь-Україна згадується ще до нашої ери, про що
підтверджують останні археологічні здобутки, а в хроніках
древньої історії згадується про Імперію, в яку входило
багато держав-міст, як монополій, чи союзних племен -- від
гір Венет (Карпати) до північного побережжя Африки та
Індії і Китаю...
Україна-Ятрань-Волінана-Русь-Венета-Гардаріка --- ось тільки
частка пречислених держав древньох Імперії Слов'ян, що
відомі з древніх писань...
Про це згадує Іранський історик Аль-Масуді в своїх працях, де
вказує на існування древніх слов'янських демократичних
держав з двома типами правління -- ще за 6 000 років до Р.Х...
Світ боїться признатись, що походить від слов'ян, як Арійської
раси, що прийшла з Неба.., бо інші були створені, як
біороботи -- для праці та експериментів, що мають місце і в
сьогоднішнім...
Прийшов час відродження Правди нашої історії, яку вкрали
темні сили кремля і їх помічники -- соціалісти різних гатунків,
як сатаністи..
Чому я це пишу..?
Люди мусять йти до світла, бо інакше ми втратимо найсвятіше,
що в нас заложено -- Душу, яка, Воскресінням -- дає нам нове
життя в іншому тілі...
Хтось повірить, а хтось -- Ні...
Пишу то, що сам бачив в своїх клінічних смертях...
Дякую за розуміння та увагу.
З повагою -- Автор.
-------------------------------
(Автор -- "Роздуми про суть Роду, як основу суспільства...")
=======================