ну, якщо виганяють з роботи без аусвайса про щеплення, не пускають в транспорт - міський і міжгородний, в спортзали і магазини, в їдальні, як, наприклад, популярна в Києві серед малоїмущих ".... хата" і не тільки, більше того - коли тих, кого загнали щеплятися, вимагають підписати папір про те, що ЦЕ є його ДОБРОВІЛЬНЕ рішення і що за результат щеплення (якщо таким наслідком буде й смерть... летальний результат) ніхто, крім нього самого, відповідальності не несе - то, думаю, це вже примусові насильницькі дії... поліція перевіряє в транспорті аусвайси (і в магазинах, інших громадських місцях) і за відсутності такого штрафує антиваксера на 17 тисяч грн... поки що не відловлюють пенсіонерів на вулицях - щоб сиділи під домашнім арештом безвилазно і викидалися врешті з високих поверхів через депресію і страх - то це ще попереду - вони ж не зупиняються, а йдуть крок за кроком вперед до ними задуманого давно... і да - вже запущено новину про те, що щіплюватися тепер доведеться щороку, а точніше - кожні 9 місяців; - вони будуть вбивати антиваксерів, як тих, котрі не поклонилися їм - це неухильне майбутнє і майбутнє не далеке - тенденція це доводить однозначно; це сатанинські замисл давно відомі - і от вони збуваються...
дякую, пані Анно, так я бачу те, що відбувається... що бачу...