***
ЗЕ-лелядь
Встроїв наглий,
Голодний,
Холодний,
Байдужий
Шабаш
Народу та ВР
України
І таким методом --
Хуцпа,
Діє нагло
Та сміло -- в брехні,
Щоби пересварити
Всі прогресивні сили,
Заморочити голову
Та вкрасти фінанси
І втекти до московії,
Чи в Латинську Америку --
Через банки Китаю,
Або Кувейту,
А чи, може, Ізраїля --
У цій Гібридній війні,
Яку він провадить
Під контролем
Економічних Вбивць
Великих корпорацій,
Щоби знищити населення
України
Та віддати землю
В аренду -- їм,
За безцінь,
Бо золота земля України
Потрібна всім,
Як хліб...
--------------------------------------------
08.11.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Найбільш продажні артисти, потім -- політики і.., лиш,
насамкінець -- проститутки..."
-------------------------
(Отто Бісмарк)
======================
(!!!)
ЕВ (Economic Hit Man) -- Економічні Вбивці (EK --
Економічні Кілери) корпорацій, що проводять плани та
проекти ослаблення економічного потенціалу країн через
контроль Банків та створення маріонеток країн -- своїм
політичним впливом, для повного, скритого і явного контролю,
як політика Світового Уряду...
-------------
(Автор -- Роздуми над граблями прожитого історії та сучасна
демократія -- в час Глобалізації)
=======================
(!!!)
Читаємо книжку Джона Перкінса "Сповідь Економічного Вбивці"
------------
(Автор)
======================