Ми живемо в країні, де все можливо:
Тут мільйони пройшли Майдани.
Прийшли і пішли, чекаючи на диво,
А народ так і носить кайдани.
По тюрмах відважні, в землі бунтівливі,
Найбільш крикливі, на жаль, у керма.
Не виграні війни, не засіяні ниви:
Ні щастя, ні долі, ні волі нема.
Ми маємо шанс. Щоб його заслужити,
Герої небесні лили свою кров.
Чорнозем багряний, на ньому житом
Проросла одвічна синівська любов.
Я стою на Майдані. Хрещатик вирує.
Таке відчуття, що то був тільки сон.
Прогнали одного старого ...,
Та виліз на сцену не кращий... .
На Майдан всі, на Майдан всі, на Майдан! -
Вчергове з тепленьких крісел закликають громадян.
26 листопада 2021