***
Дивлюсь на Україну
І ніби дві їх є :
Одна -- то та велична,
Що сіє,
Дбає,
Жне,..
А друга -- то щось
Інше,
Як щур в коморі
Зла,
Що лиш жере
Без міри
І хвалиться достатком
Й виносить все
До тла..,
Бо перша --
Захищає
Та ще, додатком,
В тім --
Остатнім хліба
Статком
Поділиться в
Живім..,
А друга, як путана --
Гуляє в дірці дня,
Не дбає за майбутнє,
Де діти -- у лихому,
Продажні їх
До дна
І... так
На тлі, сьогодні,
Як противаги в собі :
Одні -- життям, віддали
Ціну свободи й Волі..,
А другі --
Збайдужілі
Підуть в раби чужого,
Бо той "совок" ще діє,
Як вірус всього злого
І... маєм,
Парадоксом,
Розслоєння в народі,
Де кличе прапор Волі
За тими хто в окопі --
Сьогодні,
Без регалій,
Історію, без статків,
Будують,
Як державу --
Вони своє кров'ю
Становлять пам'ять
Нації
У вічну пам'ять й славу
І твердою ходою
Та серцем переможців
Збирають віри сили,
Щоби зростити слово,
Яким воскресне знову
Один народ поваги :
Русь-Україна..!
Во віку віков
Гідна,
Героїв -- шани й хвали...
-------------------------------------------------------------------
09.04.2018-29.11.2021; Paris (BnM / A)
==================================
(!!!)
Ось вся суть сьогоднішніх "каяразніца" в Україні, які виросли
на "совкових" ілюзіях та не знають справжньої історії церкви,
Русі, держави, закону, слова та мови і тому -- такий ворог є
найстрашніший, бо він не хоче знати української мови та суті
життя і тут, в тилу -- готовий запхати ножа в плечі нації за
фальшиві обіцянки цієї Гібридної війни кремля, який нищить
все та всіх...
Маємо ворога серед себе, який страшніший за того, що на
фронті і тому мусимо його нищити фізично і без зазрінь та
моральних покликів совісті, бо тут вже вибору немає : або ми
держава і живемо одним подихом віри, або нас продадуть свої
гниди знову у рабство...
Прийшов час ВИБОРУ і... сито безпощадно щодень сіє наші Душі
в покликанні самопожертви...
Україна -- понад усе..!
Слава нації..!
Смерть ворогам...!!!
-------------------------
(Автор -- "Хроніка війни ХХІ віку : Україна-Русь проти
татаро-московії.")
============================================