***
З Дияволом --
Не жартують,
А тим більше --
Не провокують,
Бо...
Він має дужу силу
Того,
Хто є,
Полоном наміру --
Сатаніїл,
Як бувший Ангел
Світла,
Який творить
З Всесвіту невідомого,
Тепер,
Що Диявол,
Темнотою,
Хоче,..
Бо світлом сили
Соблазнився
На гріх зверхності,
Яким вже сам,
Тепер -- не діє,
А рабом догорання
Тліє...
--------------------------------------------
23.11.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
Україна, як той Ангел, що був спокусою полонений в
обіцянках-цяцянках Зла московщини та жив рабом,
годуючи монстра, що ріс на страх всім і... прийшов час
Деміурга в цей вік Срібного Вовка Слов'ян для
відродження правди та сили Всевишнього у новій Вірі
предків, яка була забута і знищена...
Омофором матері Світу, яка діє, як нова Оранта -- прийшло
народження, в крові оновлення -- нового українця, щоби він
правив світом правди...
------------------------------
(Автор -- "Відроджуючи таємні знання предків, або
Семаргл душі...")
=====================