|
*** *** ***
«В системі "Залізна П'ята"»
*** *** ***
-- А чи тобі найбільше
Треба..? --
Питаються мене,
В сітці Інету -- знайомі..,
Про мої роздуми
На теми сьогодення,
Де не часто вірять
Інфо..,
Але факти лежать
На самому видному
Місці,
Як прозріння
І..,
Коли подаєш їх --
Знову якась недовіра
До всього,
Бо...
Політика пропаганди
Провадить --
Через вікно Овертона,
Свою гнилу інформацію,
Як Гібридний спам,
Що дійсно --
Скрита правда є,
Але..,
Яка йде не на користь
Людям...
Та мало хто про це
Роздумує
І...
Світ стоїть -- знову,
На роздоріжжі,
Як в часи Інквізиції,
Бо ми всі зайшли,
Вже зараз, штучно --
В тупік :
Економічно,
Духовно,
Психологічно,
Морально,
Політично,
Фінансово --
Через невидиму війну
Банків та Корпорацій --
За владу у світі,
Якою нищать людей --
По всій Землі,
Але...
Мало хто над цим замислюється
Бо...
Всю увагу людей
Відвертають
На інші маловагомі
Проблеми,
Якими прикривають
Головне --
Знищення народів
Землі,
Як їх Свободу та Волю
У вільний вибір життя,
Де насаджують,
Потиху -- експериментом
Китаю,
Тотальний контроль
Та нагляд --
За кожним, в системі,
Що є
"Залізна П'ята"..,
Як віра та довіра,
Сліпа,
Світовій владі --
В цьому перехідному
Етапі
Нового віку
Медицини
Та електроного прогресу
І торжества людського
Інтелекту --
В цілому...
--------------------------------------------
30.11.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Залізна П'ята" -- була написана Джеком Лондоном так давно і..,
ніби, зовсім недавно,.. бо саме він -- вперше, показав сміст
тотального контролю, як безпощадну систему знищення людини...
А потім був експеримент СРСР з концтаборами, а дальше -- можливий
факт об'єднання Європи під егідою Адольфа Шикльгрубера, який взяв
всю Європу, крім одної держави.., де був його господар, а ще пізніше...
Маємо все на самому видному місці...
То чому не думаєм..?
Знову чекаємо на все готове.., що дають рабською покорою.., як спам..?
Ото і є...
Борітеся і поборете, бо Воля -- є та квітка, якої запах дарує кожній людині
можливість свого, неповторного та свобідного -- від всіх, шансу життя...
--------------
(Автор -- Роздуми над граблями прожитого історії та сучасна
демократія -- в час Глобалізації)
=======================
ID:
932580
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Епічний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 01.12.2021 17:33:46
© дата внесення змiн: 01.12.2021 17:33:46
автор: Катинський Орест
Вкажіть причину вашої скарги
|