***
"Хтось"
Надто організовано
Та послідовно
Нищить
Всю відому та невідому,
Світові,
Історію древньої Русі
Від правда Всевишнього
Бога,
Як основу слов'янського
Світу --
Взагалі,..
Бо
Комусь,
А скоріше всього --
Москві,
Потрібно
Навязати інше бачення
Цінності життя,..
Як тільки, бувша -- рабська
Покора,
Щоби, знову, грабувати,
Обдурством -- народи
Під лозунгами світла,
Як робить це -- хитро,
Червоний від крові
Невиннозагиблих --
Сатана..,
Бо факти --
Вперта річ,
Які детально освітлюють
Всі схеми
Зла...
--------------------------------------------
05.12.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"За останні 100 років існування соціалізму та терору СРСР в лиці
кремля -- знищено більше 100 млн. українців у світі...
Це відкриває нам факти, які скривають, щоби ще раз ми задумались
та зрозуміли цю людоненависницьку політику, як систему москви...
За ці роки окупації України кремлем було відкачано з України
економічно-цінних ресурсів на суму 7×10 в 12 степені рублів...
І зараз -- в наш час, так званий "чорний нал ринків" відкачує щорічно
з України приблизно 18 мільярдів доларів.., а крутиться оборотом
понад 260 мільярдів...
Ось де наші ресурси, які допомагає реалізовувати сучасна ЗЕ-влада
через банки Китаю, Кувейту, Ізраїлю та офшорні схеми...
Більш детальні факти в Інеті на видному місці, як найкращий сховок
для мафії України, яка давно поділила всі сфери впливу...
Тільки надійний Громадський Контроль суспільства та терор проти
внутрішніх ворогів і бариг капіталу зможе нам досягти тої правди
життя, що є стабільність і процвітання нації..!"
-------------------------------
(Автор -- "Роздуми про суть життя та систему влади")
=======================