***
(Пам'яті Ольги Ільків -- особистої зв'язкової легендарного Романа Шухевича («Тарас Чупринка»).., Звання :
Генерал-хорунжий і Головнокомандуючий УПА)
***
Дороги..,
Які вибираємо
Ми,
Щоби, колись --
Зрозуміти :
Важко-тяжко
Зійти
З тої дороги,
Що губить
І в пропасть провадить
Світи,
Бо..
Ніхто тобі не допоможе,
Якщо ти сам
Не захочеш зробити
Того,
Чим варто -- дальше,
Без блуду --
Іти..,
Вперто іти
Переконанням випробовувань
Сили,
Во ім'я нації --
Для слави України..!
--------------------------------------------
06.12.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
“Я просто щаслива людина. Бо хто вірить у Бога,
хто Йому вдячний, той вже є в Раю.
Для нас нема смерті.
Для нас є майбутнє.
Все, що ми перейшли, всі муки наші — це ніщо.
Мене Бог притримав при житті, як свідка тої епохи.
Щоб я передала доказ віри в незалежну Українську
державу.
Ми здобули кров'ю і муками самостійну Україну, і
тепер ми мусимо наповнити її своїм українським
змістом, своєю любов’ю, благородством, почуттям
краси, своєю піснею, яка є безсмертна і якій нема
рівних.
Вона оживляє наш дух і кличе нас у майбутнє”..!
-------------------------
(ОЛЬГА ІЛЬКІВ -- «Роксоляна», «О.Звіробій»)
======================