***
Чи пам'ятаєш
Ті красиві ружі,..
Які були живі,
Коли сиділи ми
В саду мрії..?
Вони так пахли
Надіми життя,
Бо ми були молоді
Та вірили собі
І то було --
Наше кохання...
Кохання,
Яке ніколи не пропаде --
Допоки ми живі...
Кохання,
Щоби жили світи
І були, завжди,
Ми в собі --
Собою
Молоді...
Ми так любили
Ружі,
Якими губи
Пахли
І дощ, крапельками
Жалю --
Нас гнав додому,
В стужу.
А там --
На небі,
Звисока,
Дивився місяць
Ніжно --
Він теж кохав,
Кохав із нами --
Ті ружі,
Свіжо...
Дай поцілунок --
На прощання
Дай..!
Іще цвітуть
Троянди-ружі
Милі,
А я тобі пишу
Віршів сонет :
Сонет-букет,
Якими пахнуть
Губи стилі...
--------------------------------------------
08.12.2021; Paris (A / a)
=======================