***
Вона --
Просто йде..,
Вона не шукає
Нікого
І...
У своїм живе,
Що тримає світи
Того нового,
Світлого,
Щирого,..
Яким хочуть
Всі, легко --
Мати достатку
Шляхи..,
Забуваючи,
Що,
Тільки -- в собі,
Як праця тяжка --
Відкриттям,
Свого в зміст --
Її можна знайти,
Бо то тільки
У цьому живе,
Оця тиха й глибока --
Без суєт-суєти,
Остаточна у собі --
Людська
Мудрість...
-------------------------------------------
11.12.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Навчишся володіти своїм ритмом - і будеш,
як риба у воді, як птиця в небі.
І все задумане здійсниться, а життя буде
легким..."
----------------
(Андрій Ворон -- карпатський довгожитель та
мудрець.., з книжки -- М.Дочинець "Довгії
літа -- благії літа")
=======================
(!!!)
“Той, хто недостатньо сміливий, щоб
ризикувати – нічого не доб’ється у житті.”
------------------------
Мухаммед Алі (Кассіус Клєй) -- мама
прийомна, якого була з України...
Мухаммед-Алі він прийняв ім'я, коли став
мусульманином, щоби таким ввійти в історію,
як найкращий боксер світу)
=======================