***
(!!!)
***
Ті пожирачі снів,
Як сумніви,
Щоби доконати --
В цій Гібридній війні,
Де вже віртуальність
Брехні
Ламає психіку,
Гробить здоров'я,
Запрягає в кайдани
Та руйнує честь,
Совість,
Мораль,
Принципи,
Держави,
Сутність людини,..
Бо,..
Руйнівники прийшли
Душі людської,
Щоби полонити
Безплатно -- в розбраті,
Людей всієї Землі..,
Але...
У всьому має бути
Здоровий глузд
Розуміння --
Це не повинно більше,
Як геноцид (!!!) --
Повторитися,
Бо ми всі --
Люди
Цієї планети Земля,
Яка є нашим, тимчасовим,
Домом приятельського
Існування і випробування,
Як школа Духу життя..,
А тому --
Спротив насильству
Кремля,
Бо це є наша
Богом дана від вік-віку
Земля --
Свята Всевишнього,
Як його серце --
Русь-Україна...
----------------------------------------------------------------------
02.01.2017-13.12.2021; Paris (Bersy / A)
====================================
(!!!)
«If Day" = (Якби -- День) так називалася операція "захоплення"
Канади в 2-ій С.В.., 19 лютого 1942 року о 5.30...
Її провели, показово -- населенню провінції Манітоба в
м.Вінніпег.., для пояснення суті фашистської диктатури...
Більше інформації дивитися тут :::
https://uk.wiki2.wiki/wiki/If_Day
Або тут :::
https://24tv.ua/trenuvalna-gitlerivska-okupatsiya-vinnipegu-1942-ostanni-novini_n1528755»
=======================