***
Де-які люди --
Ще..,
Не розуміють..,
Що ми --
ВЖЕ,
Вистояли
І сформували нове
Покоління
Сили Нації,
Яким, тепер --
Нам не страшні
Майбутні вороги..,
Бо...
В нас є діюча,
Мобільна,
Технічно оснащена
Армія..,
Яка зможе
Дати відсіч --
На основі мови,
Єдності,
Томосу віри,
Братства розуміння
Та самовіддачі,
Якою
Україна, вже тепер,
Твердо стоїть
Яссою перемоги --
Над кремлем
Та московією..,
Бо :
Ми гинули,
Щоби не згинули --
Всевишнього вірою,
Коли...
Кожна крапля крові...
Є...
Викуплення волі,
Українців --
Пожертвою майбутньої
Мрії...
Україна -- понад усе..!
Слава нації..!
----------------------------------------------------------------------
09.04.2015-11.12.2021; Paris (BnM / A)
====================================
(!!!)
"Інтереси свого народу треба захищати ціною
життя його ворогів"
------------------
(Д.Донцов)
=======================