***
Нації код :
Це є мова..,
Це є народ,..
Це є держава,
Що спроможна
Себе захистити
Та свої святі, артефактами
Предків -- цінності,
Як коріння України-Русі..,
Бо..,
В нашому житті --
В нашому серці,
В нашому наслідді
Живе невмируще
Боже начало
Наших предків,
Які були,..
Є
І будуть
Завжди з нами --
Поки існує цей світ,
Як правда --
У цей Вік Срібного Вовка
Слов'ян,
Як їх Сили
Божественного начала..,
Бо лише ми --
Нащадки Богів,
Маємо право на
Владу,
Яке відібрали --
Хитрістю вороги,
Але...
Ще жива козацька мати
І двом смертям не бувати,
А тому -- кожен, із нас,
Мусить знати :
Україна -- наша земля..,
Україна -- понад усе..!
Смерть ворогам та зрадникам..!
Слава нації..!
Єдність..!
Воля..!
Свобода..!
Міцність..!
Соборність..!
Ми -- держава,
Як Всевишнього правда
Найкраща у світі,
Що -- наша, святая
У Бога,
Земля...
--------------------------------------------
04.12.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Народжені насліддям Богів -- українці мають право на твердість
своїх ідеалів, мови, традицій, унікальності Коду, як генетичну
цінність нації, що була і є історією Світу...
Прийшов час повернення Правди історії та держави Свободи,
Волі, Демократії, Сили..."
-------------------
(Автор -- "Мудрість часу")
=====================