*** *** ***
Ще не було так --
Щоби якось
Не було,
Але...
Держава -- це є
Організм,
Що контролюється
Зверху
І донизу,
Якщо тільки
Ворог не поселив
Своїх агентів впливу,
Як вірусну заразу --
На всіх ключових
Постах економіки
І тому..,
Зараз, кремль хоче
Визвати
Колапс України
Та ще й спаплюжити
Її --
В очах світу,
Бо
ЗЕ-бобики влади --
Є саме ті агенти,..
Продажні вгенти,
Які здають --
По плану кремля,
Україну..,
А народ заганяють
В яму хаосу та недовіри,
Як тактика Гібридної
Війни..,
Або
Цілковитої байдужості..,
А тому --
Імпічмент владі,
Що сидить наверху
І... досить панькатись
Та гратись в демократію,
Бо на кону стоїть
Доля всього народу,
А тому :
Ввести військовий стан
Та змістити ЗЕ-погань
Зрадників нації
І організувати Єдиний
Демократичний Блок
Захисту України,
Негайно --
Вже,
Бо завтра може бути
Пізно,
Якщо би тільки --
Не ніколи...
-------------------------------------------
24.12.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Досить гратись в Демократію, коли презік В.Зеленський вже відкрито ігнорує інтереси нації та зрадив народ України по всіх своїх діях та указах, БО можна упустити час і...
Ворог на кордоні...
Ворог -- всередині України.., у Верховній Раді та на найбільш важливих постах економічних інтересів, а ми думаємо : варто, чи ні оголошувати Імпічмент...
Не імпічмент, а лише арешт ЗЕ-радника нації і всіх агентів впливу при нім та ввести воєнний стан, щоби врятувати то, що ми завоювали такою ціною святої крові героїв...
Вже -- негайно, щоби не було -- пізно.., ніколи..!"
-------------------------
(Автор -- "Хроніка війни ХХІ віку : Україна-Русь проти татаро-московії.")
======================